Velkommen | Hvem kan få hjælp? | Hvem er jeg? | Hvordan arbejder jeg? | Kontakt

Hvem er jeg?

Jeg er født i 1956, og er mor til en voksen pige.
Jeg har haft et liv med mange positive, men også nogle svære oplevelser. Disse oplevelser har tvunget mig til at forholde mig seriøst til mig selv og til livet, og jeg har erfaret, at endda meget svære forhold og oplevelser kan indeholde kimen til udvikling af livsindhold og livsglæde. Set i bakspejlet ønsker jeg ikke at være mine oplevelser foruden.Med tiden har jeg set, at rigtig mange mennesker har gjort sig lignende erfaring.

Jeg har gjort det til min profession at støtte andre mennesker i deres forskellige og forskelligartede livsprocesser, og jeg holder meget af dette arbejde.


FAGLIGT

Jeg er psykolog, cand. pæd. psyk., uddannet på Danmarks Pædagogiske Universitet i Århus.

Jeg arbejder i dag som privatpraktiserende psykolog i Ikast.

Tidligere har jeg arbejdet som privatpraktiserende psykolog i Psykologhuset i Ry, og som psykolog på et kursuscenter for pårørende til alkoholikere/ misbrugere, voksne, unge og børn.

Før jeg blev psykolog arbejdede jeg som ergoterapeut. med psykiatriske patienter, sclerosepatienter, patienter med fysiske sygdomme/ problemer og med mennesker med forskellige sociale problemstillinger. I arbejdet som ergoterapeut har jeg haft med mennesker at gøre i alle aldre: børn, unge, voksne/ ældre.

Nørregade 59 B, 1., 7430 Ikast
Tlf. 28 19 76 66 - Telefontid mandag - torsdag kl 12:30 - 13:00